Beoordelingen

Lees hier wat anderen vinden van Ik zoek, jij boekt. Wil je zelf een recensie achterlaten? Klik dan hier!

Mijn schoonzusje en ik wilden graag een stedentrip naar Lissabon maken. Na zonder resultaat een flink aantal reisbureaus gebeld en bezocht te hebben, besloten we op grond van de goede recensies Ellens hulp in te roepen. Dat bleek een goed idee, want Ellen wist een geweldig fraai en gerieflijk appartement even buiten het centrum van Lissabon voor ons te vinden, en ook nog eens gunstiger geprijsd dan bij een standaard reisorganisatie. De communicatie verliep ook heel prettig. Mochten we weer eens zo’n stedentrip willen maken, dan doen we vast en zeker weer een beroep op Ellens ‘expertise’.

Klary

In de zomer stond met mijn vriendin een road trip door Amerika op het programma. Ook hier deed Ellen de voorbereiding voor ons. Normaal gesproken maakt ze een compleet reisplan, maar wij wilden wat meer vrijheid dus voor ons gaf ze enkel wat suggesties na met ons gesproken te hebben. Zelf begonnen we veel te laat aan de voorbereiding maar dankzij Ellen hadden wij toch een rode draad: een handige reisapp, informatie over campings en nationale parken, steden en autohuur. Uiteindelijk was het ons avontuur, maar dankzij Ellen begonnen we niet vanaf nul.

Tom

Samen met mijn vader wilde ik een week naar Schotland. Ellen had een super leuke slaapplek voor ons gevonden in een bosrijke omgeving die we anders nooit zouden hebben gevonden. Inmiddels denk ik bij elk vakantie-idee even aan Ellen en raad ik haar ook aan anderen aan. Het is super als iemand door een andere bril even naar je reis kijkt en het kan aanvullen, of als je echt geen tijd hebt, kun je ook veilig alles bij haar uit handen geven.

Paul

Ellen heeft me geholpen bij het organiseren van een reis naar Zuid-Amerika. Ze is ontzettend handig in het vinden van mogelijkheden binnen een bepaald budget. Ze voelt goed aan wat de wensen precies zijn, en stopt veel werk in het vinden van de reisopties die daar perfect bij aansluiten. Het plan zat goed in elkaar, wat de reis tot een prachtig en zorgenvrij succes heeft gemaakt. Zeker een aanrader!

Eerin Vink

Persoonlijk, creatief en heel origineel! 🙂 Ellen stopt niet voor ze met de allerleukste voorstellen kan komen en heeft al veel mensen de vakantie van hun leven bezorgd!

Madelon Franssen