Hoe werkt het?

advies op maat  

Voor advies op maat geef je aan waar je naar op zoek bent. Dat kan van alles zijn, zoals bijvoorbeeld een vakantiehuis met meerdere slaapkamers of geen 8 of 10 daagse vakantie maar een 18 daagse, of een vakantie bestaande uit meerdere plaatsen zoals een week in Pisa  en een week in Rome of een vakantiehuis waar je welkom bent met je hond of een vakantieplek waar kinderen de ruimte hebben en lekker kunnen spelen. En zo zijn er nog veel meer dingen te bedenken waar rekening mee gehouden dient te worden op jouw ideale vakantieadres.

Hobby’s

Het kunnen je hobby’s zijn zoals bijvoorbeeld: vogels spotten, golfen, mountainbiken en meer. Met deze door jou gegeven informatie gaat  Ik zoek, jij boekt aan het werk en binnen één of twee dagen tijd ontvang je alle informatie die je nodig hebt voor het boeken van de door jou gezochte vakantie. Ik zoek, jij boekt biedt een complete reis, vakantie of roadtrip met of zonder vliegreis en een keuze uit de fijnste accommodaties, kleinschalige campings, een lieflijk hotelletje of sfeervol agritoerisme en nog veel meer. Alles met goede referenties en binnen het door jou aangegeven budget.

in het kort samengevat

Op basis van jouw wensen en reisgezelschap geeft Ik zoek, jij boekt je betaalbare en verrassende adviezen. Een reis of vakantie zoals jij het wilt, binnen jouw budget! Snel en betaalbaar advies voor wie iets bijzonders zoekt.

 

Welke informatie heb ik hiervoor nodig?

    Je reisdata en bestemming
    In welke omgeving je het liefst verblijft
    Je maximale budget
    Wat voor soort accommodatie je zoekt
    Of je meerdere slaapkamers wil
    Met hoeveel personen je wilt reizen
    Leeftijd van eventuele kinderen
    Of er huisdieren meereizen

kosten

De kosten voor een vakantieadviesaanvraag bedragen nu als tijdelijke aanbieding slechts € 50,- Dit is een zeer klein bedrag als je bedenkt hoeveel zoektijd je dat scheelt en wat je er voor terugkrijgt. Mocht je toch nog vragen hebben? Stuur mij  dan gerust een bericht.