Over ik zoek, jij boekt !

Zo eenvoudig werkt het bij ik zoek, jij boekt!

Het kan haast niet makkelijker. Zet alles waarnaar je op zoek bent in het aanvraagformulier. Wanneer, waar, hoelang, met wie, welke interesses, je budget enzovoorts.  Aan de hand van het ingevulde aanvraagformulier gaat  Ik zoek, jij boekt onafhankelijk van reisbureaus te werk, en komt met een eerlijk en betaalbaar advies over hoe en waar je zelf kan gaan boeken. Door zelf te boeken zie je wat de kosten zijn en blijft de prijs transparant. Zo simpel werkt ik zoek, jij boekt. Het is de bedoeling dat je na het advies wat je krijgt snel gaat boeken aangezien de prijzen snel veranderen, zeker wat vliegreizen betreft of het kan zo zijn dat de accommodatie ineens niet meer beschikbaar is.

Persoonlijke vakanties via Ik zoek, jij boekt. Betaalbaar advies op maat.

Goedkoper en naar wens dat zijn twee plussen

Je kan hier terecht met al je vragen en wensen. Daar waar een reisbureau vaak standaard reizen biedt  gaat ik zoek, jij boekt verder. Dat levert  je  meer op en is goedkoper. Ook bespaart het je vele uren zoektijdIk zoek, jij boekt komt met nieuwe ideeën, is verrassend en geeft veel informatie. Zo kom je aan de vakantie waar je echt naar op zoek bent.  En binnen je budget valt. Alle vragen met betrekking tot accommodatie, vliegreizen, hobby’s, autohuur en meer kunnen worden meegenomen in de aanvraag. Advies is zeer betaalbaar en  tijdelijk  betaal je maar € 50,-

(aan)vraag?

Ellen, reisadvies Ik zoek, jij boekt

Wat je kan verwachten is speciaal, persoonlijk en voor elk budget haalbaar. Mocht het toch niet zijn waar je naar op zoek bent geef je dat gewoon aan en vertel je wat er volgens jou mist dan zetten we de zoektocht gewoon nog even verder totdat je wel tevreden bent. Ik zie met belangstelling je aanvraag tegemoet. Als je vragen hebt of meer informatie wil voordat je direct een aanvraag wilt doen, mag je altijd een bericht op mijn site of een persoonlijk bericht op mijn facebookpagina achterlaten, dan neem ik zo snel mogelijk contact op.

Alvast een fijne en onvergetelijke vakantie toegewenst!

Ellen van Ik zoek, jij boekt zoekt betaalbare vakanties