Vakantie, zoveel mensen, zoveel wensen!

Voor Ieder een vakantie naar wens

Waar de één kiest voor een all-in vakantie in een resort aan een strand, is dat voor de ander wel het laatste wat die van een vakantie verwacht. De ander is op zoek naar avontuur of cultuur en wil ontdekken, ofwel op sportief gebied de grenzen van zijn kunnen opzoeken.

Vakantie met kleine kinderen

Wanneer je met kleintjes op vakantie gaat is dat natuurlijk weer heel anders. De een gaat met de caravan, een ander neemt een tent mee of huurt een huisje of appartement. Voor elke leeftijd is er van alles te beleven.

Vakantie voor ouderen

Ouderen  gaan overwinteren of trekken er met de camper op uit. Hebben misschien wel de tijd en de middelen om eens die reis te gaan maken waar ze al zolang van gedroomd hebben.

Wat je ook wilt

Er nog ontelbare redenen op te noemen wat mensen op hun vakantie zoeken. Misschien wel een huwelijksreis.

Advies Nodig?

Welke reis je ook zoekt,  ik zoek, jij boekt heeft ervaring genoeg om je verder te helpen door jarenlange ervaring op het gebied van de meest uiteenlopende vakanties.

Wat je ook zoekt!

Waar je ook naar op zoek bent . Vraag  het aan en laat je verrassen door het advies wat je krijgt , afgestemd is op al jouw wensen en rekening houdend met het budget waarvoor jij hebt gekozen.

Hoe dan?

Door echt te luisteren naar wat je wilt en een ervaring  van ruim vijftien jaar.

De reden dat het betaalbaar is

Doordat ik zoek, jij boekt onafhankelijk werkt en niet aangesloten is bij een reisorganisatie , die er tenslotte ook weer aan moet verdienen blijft het betaalbaar.

Zo regel je dat dus!

Zo krijg je een vakantie naar jouw wensen en binnen jou aangegeven budget. Mocht dit je aanspreken dan nodig ik je van harte uit om jouw unieke vakantie bij mij te komen aanvragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.